’t Wijnhoekske is een activiteit van Jos Gorisse B.V. naast Gorisse Douaneservice B.V.

Als onderdeel van deze onderneming, treedt ’t Wijnhoekske zelf op als importeur van de meeste wijnen. Ook de logistiek wordt grotendeels in eigen beheer uitgevoerd.

De selectie geschiedt in eerste plaats op de kwaliteit van de wijn. Meteen daarna volgen de wijze van produceren, de vinificatie methodes, de teelt en de zorg van de producent voor zijn omgeving.
Belangrijk voor ons is of een producent op één of meer criteria maatschappelijk verantwoord onderneemt. De producenten streven er niet naar de grootste te worden, wel om het beste product te krijgen door goede zorg voor hun land (terroir) hun product en hun mensen.

’t Wijnhoekske selecteert de leveranciers uit op een aantal punten.
De wijn dient van goede kwaliteit te zijn. Dat kan zijn bewezen door verschillende medailles of omdat de wijn in de betere regionale restaurants op een prominente plaats op de wijnkaart staat.
De producent kiest voor een zuivere en traditionele vinificatie zonder chemische middelen liefst in combinatie met biologische teelt.
De producenten hebben zorg voor hun omgeving, ook in sociaal opzicht, te denken valt aan de coöperaties.
Maar altijd zal de wijn van uitstekende kwaliteit moeten zijn.

Wijn kan in huiselijke sfeer gedronken worden, maar ook in restaurants of catering geschonken worden. Wij kunnen ook aan deze afnemers leveren tegen op maatgemaakte condities.

Daarnaast is een goede fles wijn een prima geschenk, van persoon tot persoon, maar ook in de zakelijke relatiesfeer. Op maat en van uw bedrijfslogo’s stellen wij graag met u het juiste geschenk samen, voor uw vrienden, familie, klanten, relaties of collega’s

Wij zijn gevestigd op het adres:
Tilburgseweg 58
4902 TM Oosterhout.
Hier is tevens het bezoekadres.

Tel.: 0162 454 307
e-mail: info@josgorissebv.nl

KvKnr. : 20112821
BTWnr. : 8127.56.812.B01
Rabobank : 13.99 74 768

Veel plezier namens ‘t Wijnhoekske,

mr J.A.W.M. Gorisse